Дойче Парк

АВТОМАТИЗИРАНИ ПАРКИНГ СИСТЕМИ, МНОГОЕТАЖНИ ПОДЗЕМНИ И НАЗЕМНИ ПАРКИНГИ, РЕШЕНИЯ ЗА ПАРКИРАНЕ, ПЪТНА МАРКИРОВКА, КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА 

    

Суис-Парк - Базирана в  Германия и България със постоянен партнъор Дойче Парк разработва, произвежда и инсталира висококачествени модулни и автоматизирани паркинг системи. Нашето Ноу-Хау се базира на повече от 45 годишна практика с различен тип паркинг технологии инсталирани в Европа, Азия и Америка. От 2007г. официалният офис в гр.Варна стартира успешно своята дейност. Във всяко населено место,където има изградена наша система е подсигурен сервиз.

НОВО : 2011 г. Ноември Приключи изграждането на частен проект - Инвеститор руска компания

2011 г.

НОВО : Приключи изграждането на автоматизираната паркинг система S 22 с независим достъп в офис сградата на бул."Фр.Нансен" и "Л.Каравелов" - София

НОВО : 15 фЕВРУАРИ 2011 - приключи  изграждането на двуетажна паркинг система с капацитет 62 парко места в новопостроената централа на Алфа Банк - България.

НОВО :  Ние изградихме през 2009 г. първият в България автоматизиран паркинг за нуждите на Община Варна. Множество жилищни кооперации използват нашите автомобилни лифтове и системи за паркиране,системи за контрол на достъпа и паркинг аксесуари.

НОВО : Фирмата ни  изгради за нуждите на системите за паркиране в новостроящата се в центъра на София 15 етажна офис сграда с офиси,магазини и подземен паркинг. Проектът под името URBAN MODEL бе изграден пред Sofia Mall на бул."Стамболийски"

НОВО : Екипът ни успешно изгради през 2009 г. за нуждите на VARNA TOWERS MALL първият у нас и на полуострова въртящ се ресторант на върха на една от кулите.Съоръжението е уникално и използва технология разработена през 2009г.Механизма е най-тънкия и икономичен в света- 2 kW.

НИЕ МОЖЕМ ДА ЗАВЪРТИМ ВСИЧКО С ТЕГЛО ДО 500 ТОНА !

Доставка и инсталация на автомобилен лифт на обект гр.София, "Ломско шосе" 166 (син) и транспортен лифтза автосалон (оранж.)

    Суис-Парк предлага широк спектър от модерно оборудване за автомобилни паркинги. Започвайки от простите автомобилни лифтове и стандартните платформи, преминавайки през полу-автоматизираните пъзел системи стигайки до напълно автоматизираните подземни паркинги, чрез които можем да подслоним от 2 до над 5000 коли в зависимост от индивидуалните изисквания на всеки проект.

    Целта ни е да следваме дългата и добре позната швейцарска традиция за предлагане на продукт с високо качество, изключителна безопасност и атрактивна цена.

 

РАЗТОВАРВАНЕ НА СИСТЕМИ V1 jUNIOR В ПОЛУСЪБРАН ВИД ЗА БЪРЗА ИНСТАЛАЦИЯ

Наша гордост е много трудния проект по производство, доставка и инсталация на специалната двойна оркестрина на Операта във гр.Варна

Вкарването на системите старата сграда изискваше прецизност от 1 см. Инсталираните лифтове са със най-високо ниво на защита. Системите са почти безшуми. Хидравличните помпи са Bosch -Rexroth със специални легнали резервоари за масло.

 

Автомобилна ножична платформа  в ж.к. гр.Варна 2014

и много други.....

    Международният ни екип  се състои от опитни  архитекти,инженери,техници,механици и помощен персонал,готов винаги да помогне при избора на оптимално решение. ! Системите могат да бъдат нагодени по ваши размери, ако разликата не е същества от тази на стандартния продукт.

Всички системи се изграждат съобразно изискванията на CEN - Европейска Комисия по Стандартизация

EN 14010 : 2003