АВТОМАТИЗИРАНИ ПАРКИНГ СИСТЕМИ                                                               

    Какво представлява автоматизираният паркинг за автомобили ?

   Автоматизираният паркинг е метод за автоматично паркиране на автомобили в наземни и подземни конструкции-гаражи.

При автоматизираният паркинг шофьорът паркира своя автомобил върху платформа и го заключва. Оттам той автоматично преминава в гаража, като се движи вертикално и/или хоризонтално и се съхранява на най-близкото до изхода парко место. Системата се управлява от софтуер следящ палетите, подемните механизми и носачите. За да получи автомобила си, шофьорът заплаща с монети,кредитни карти или VIP карти  върху конзола, разположена на входа/изхода на паркинга.

Системата автоматично определя най-удачния маршрут за придвижване на автомобила и го доставя до изходния портал, откъдето той излиза навън.

Автоматизираните паркинг системи са особено подходящи за използване в бизнес и частни условия, фирми за продажба на автомобили, болници, университети, правителствени сгради и особено в жилищните сгради. Те са безопасни, надеждни и здрави и са в съответствие със стриктните изисквания на стандарта   БДС EN 14010 : 2003 издаден от CEN (Европейска Комисия по Стандартизация)

Дойче Парк ще Ви помогне да паркирате повече превозни средства на вашето пространство,като ще се радвате и на отлична  възвращаемост на инвестициите. Голяма част от потребителите удвоиха, дори утроиха капацитета си за паркиране без да се налага закупуване на допълнително земя.

Дойче Парк е обучила специалисти за  извършването на сервиз на монтираните от нас паркинг съоръжения.

Нашите системи за паркиране са проектирани така, че да задоволят и най-високите изисквания на клиентите ни.

Ние предлагаме много и съществени преимущества, включително индивидуален подход към всеки клиент и проект.

Конструиране и проектиране, качествена изработка, максимално използване на наличното пространство, ниски разходи по монтирането и поддръжката.

Паркинг системите могат да бъдат свободно разположени или покрити с най-разнообразни покрития, тухли, стъкло, поликарбон,алуминий, бетон и т.н., за да се съчетаят идеално със съседните сгради,както и да бъдат вградени в тях. Предлагаме решения и за временно поставяне на многоетажни надземни паркинг системи с и без автономен достъп.

 

системи за многоетажно паркиране